ARMUTLU VE FRAMBOGAZLI CRUMBLE TARİFİ

21 Mayıs 2013 Salı

Sosyete Yemek Tarifleri


Muükemmel bir lezzet Armutlu Crumble 1 PORSİYONU 280 kaloridir.


MALZEMELER :
8 PORSİYON İÇİN

Hamuru için :

200 gr un

100 gr tereyağı

1 tutam tuz

100 gr toz şeker

içi için :

3 adet armut

1 paket vanilya

60 gr toz şeker

200 gr frambuaz

YAPILIŞI :

Armutların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve şekerle birlikte tencereye alın. 10 dakika pişirin. Vanilya ve frambuazları ekleyip 3 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Karışımı küçük güveçlere paylaştırın.

Un, küp doğranmış tereyağı,şeker ve tuzu birleşip kum gibi oluncaya kadar rondodan geçirin.Hamuru meyvelerin üzerine serpiştirin. 190 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp ılınınca servis yapın.

AFİYET OLSUN :)
En Leziz Yemek Tarifleri için Kadınlar Burada Buluşuyor

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder