Uskumru Balığı Tava Lezzeti

23 Mayıs 2013 Perşembe

Sosyete Yemek Tarifleri


Balık yemek seviyorsan birde uskumru tavayı deneyin.


Malzemeler :

1 kg. yağsız Uskumru,
1 su bardağı kızartma yağı.
Bir avuç un,

Uskumru Tava Tarifi:

1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle­yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ­da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git­mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz.


En Lezzetli Uskumru Balık Tarifleri ile sizlerleyiz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder