Sosyete Yemek Tarifleri
Asma Yaprağı Sarması Tarifi Nasıl Yapılır
Asma Yaprağı Sarması Tarifi Malzemeleri :
- Yaklaşık yarım kilo pirinç
- 300 Gram Asma Yaprağı Salamura olabilir
- 1 Adet Sogan
- 2 Adet Domates
- Yeşil Nane
- Maydanoz
- Nar Ekşisi
- Yağ
- 2 adet yeşil biber
- Karabiber
- Tuz
Öncelikle malzemelerimizi güzelce doyruyoruz. Pirincimizi yakadıktan sonra pirinçle birlikte karıştırıyoruz. Ardından Salamura olarak aldığımızı Asma Yaprağımızı Güzelce Yıkadıktan Sonra artık sarmalarımızı sarmamız içn önümüzde hiç bir engel kalmamış oluyor. Bize sadece güzelce sarmak ve ince olmasına özen göstermek kalıyor.
Afiyet Olsun
Asma Yaprağı Sarması Tarifi neler yapmalıyım, Asma Yaprağı Sarması Tarifi neler koyulur, Etsiz Asma Yaprağı Sarması Tarifi nasıl olur, Asma Yaprağı Sarması Tarifi pratik yemek tarifi,
0 yorum:
Yorum Gönder